Uw stem telt, uw verhaal inspireert!

Bij Diabeloop geven we graag gehoor aan je stem en willen die graag extra kracht bijzetten, omdat we weten hoe inspirerend en verrijkend getuigenissen en ervaringen uit het echte leven zijn voor mensen met diabetes. 

Daarom willen we je verhaal horen: jouw leven of dat van een van je familieleden met diabetes, hoe je je passie nastreeft, je belangen behartigt… 

We nemen dan contact met je op om te bekijken hoe je getuigenis kan worden gedeeld via onze verschillende mediaplatforms (sociale media, blog, podcast, Talks…)1.

Deel je verhaal met ons!

    *Mandatory fields

    1 Met je getuigenis geef je Diabeloop toestemming om de getuigenissen en/of foto’s geheel of gedeeltelijk te gebruiken, te reproduceren, te vertegenwoordigen, aan te passen, te communiceren en meer in het algemeen te exploiteren, via elk contactpunt en in elk formaat, met name op de websites en social media-accounts van Diabeloop, tijdens evenementen, enz., voor een periode van 10 jaar (tien jaar) vanaf de datum van verzending van je getuigenis. Deze toestemming is gratis en zonder enige vergoeding. We bevestigen dat je gegevens niet zullen worden gebruikt voor andere doeleinden dan die hierboven vermeld.

    Meer informatie over mijn rechten en het beheer van mijn gegevens.